​Flisebelægning og anlægsarbejde udføres med stor erfaring

​Skal du have lagt en ny flisebelægning, eller kunne du tænke dig at få etableret en helt ny have? Så står vi hos Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S klar til at hjælpe dig.

Vi har 24 års erfaring inden for bl.a. flisebelægning og alle former for anlægsarbejde, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for både private og erhverv i Slangerup, Frederikssund, Hillerød og omegn. Skal vi også hjælpe dig?

Vi har to gartnere ansat, som har stor erfaring inden for både brolægger- og anlægsområdet.

Vi tilbyder alt inden for flisebelægning og etablering af haver

Takket være vores mange års erfaring inden for forskellige former for belægningsarbejde og anlægsarbejde kan vi løse enhver opgave inden for flisebelægning samt vedligeholdelse og etablering af haver. Vi tilbyder en attraktiv løsning på årlig vedligeholdelse, som bl.a. kan dække over:

  • Græsklipning
  • ​Klipning af hæk
  • ​Beskæring
  • Ukrudtsbekæmpelse
  • ​Sprøjtning

​Derudover kan vi også tilbyde at reetablere eller opbygge haver, uanset om der er tale om eksisterende eller helt nye haver. Vi kan også lægge en flisebelægning i din indkørsel eller andre steder på din grund, ligesom vi også kan etablere bede, græsplæner og lignende.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit anlægsarbejde

Har du brug for professionel hjælp til flisearbejde, jordarbejde eller anlægsarbejde, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din opgave. Ønsker du en pris på din opgave, udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til dine ønsker og opgavens omfang.

Ring til os allerede i dag på telefon 40 41 01 87 eller skriv til vores e-mail tilbud@lillegravko.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvis du foretrækker det, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.​

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få tilbud på en opgave

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller et bud på, hvordan jeres opgave løses mest effektivt.

Få et uforpligtende tilbud

​Vi sætter en stor ære i, at vores entrepriser altid afleveres til rette tid, aftalte kvalitet og en konkurrencedygtig pris.

Firmaprofil​

Vi arbejder først og fremmest med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise.

Hos Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S lægger vi vægt på, at vores kunder er tilfredse. Det sikrer vi gennem en god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning.

Kontakt os

​Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S

Bøllemosevej 24, Uvelse, 3​550 Slangerup

Få navigation på Google Maps

Telefon: 40 41 01 87

E-mail: dan@lillegravko.dk

CVR: 26115345