Slamafvanding af vandløb, åer, søer og moser

Professionel rådgivning og god service

​Skal du have udført slamafvanding? Så lad os varetage opgaven for dig. Hos Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S har vi stor ekspertise med alle former for afvanding af slam for blandt andet virksomheder og kommuner.

Vi har altid fokus på at få tilfredse kunder, og derfor lægger vi væg på at give professionel rådgivning samt at sikre en god service og høj kvalitet i vores arbejde. Vi kører i blandt andet Slangerup, Frederikssund og Hillerød samt andre steder i hele Danmark

​Vi sikrer en mindre belastning af miljøet

​Blade, sand og lignende medfører, at der bliver dannet slam i bunden af vandløb, åer, søer, havneområder og moser med videre. Det kan føre til ubehagelige lugtgener, når det rådner.

Vi har 30 års erfaring inden for branchen, og vores maskinførere og maskiner står klar til at hjælpe dig med det ønskede projekt, og det er uanset opgavens type og størrelse.

Vi tilbyder forskellige former for slamafvanding, hvor vi for eksempel kan lede slammen ud på de nærliggende marker eller grønne områder. Dermed kommer der en mindre belastning af miljøet. Det er især fordelagtigt for kommuner, som følger FN's miljøkonventioner.

Få et uforpligtende tilbud på slamafvanding

​Du er velkommen til at få mere information om slamafvanding eller anden form for oprensning. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad der bedst. Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på opgaven. Samtidig kan vi fortælle mere om vores priser og ydelser. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god pris for slamafvandingen.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores facebook, hvor vi løbende poster 

billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

​Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S

Bøllemosevej 24, Uvelse, 3​550 Slangerup

Få navigation på Google Maps

CVR: 26115345​

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 41 01 87

E-mail: info@lillegravko.dk

Telefontider

DØGNVAGT

Mails besvares hurtigst muligt