Oprensning af sø, mose, å og havneområder

​Blade, sand og andet snavs fra nærmiljøet gør, at vandløb, søer, åer, havneområder og moser danner slam i bunden. Hvis dette slam ikke bliver renset, forurener det søen og kan give lugtgener, når det rådner.

Hos Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S har vi 24 års erfaring inden for branchen, og vi tilbyder derfor grundig og professionel oprensning af sø såvel som oprensning af mose i bl.a. Slangerup, Frederikssund, Hillerød og andre omkringliggende områder. Det gør vi ved, at vi pumper slammen væk fra den pågældende sø, mose, å eller havn.

Vi passer godt på fiskene

Fordelen ved at pumpe slammen væk i stedet for at grave er, at slammen ikke hvirvler, hvilket kan være skadeligt for de fisk, der lever i vandet.

Formindsk miljøbelastningen ved oprensning af sø

Ved at pumpe slam ud på de nærliggende marker eller i grønne områder kan man tilmed formindske miljøbelastningen, og dette er til stor fordel for kommuner, der følger FNs miljøkonventioner, da det ser godt ud på miljøregnskabet. 

Hvis slammen er stærk forurenet, skal det køres til deponi, og i disse tilfælde sørger vi for at rådgive og hjælpe med at vurdere forureningsniveauet. Vi står altid klar til at hjælpe med oprensning af sø.

Hvor ofte skal havne renses?

Små havne skal renses ved indsejlingen ca. en gang om året, så bådene ikke støder på grund.

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud på oprensning af sø

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde i forbindelse med oprensning af sø, å, mose eller havneområder, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du kunne tænke dig en konkret pris på din opgave.

Du kan enten ringe til os på telefon 40 41 01 87, men du kan også skrive til vores e-mail tilbud@lillegravko.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre.​

Få tilbud på en opgave

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller et bud på, hvordan jeres opgave løses mest effektivt.

Få et uforpligtende tilbud

​Vi sætter en stor ære i, at vores entrepriser altid afleveres til rette tid, aftalte kvalitet og en konkurrencedygtig pris.

Firmaprofil​

Vi arbejder først og fremmest med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise.

Hos Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S lægger vi vægt på, at vores kunder er tilfredse. Det sikrer vi gennem en god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning.

Kontakt os

​Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S

Bøllemosevej 24, Uvelse, 3​550 Slangerup

Få navigation på Google Maps

Telefon: 40 41 01 87

E-mail: dan@lillegravko.dk

CVR: 26115345