Tilladelse til oprensning af sø, vandhul eller lignende

Vi har stor ekspertise med pleje af
​søer og vandhuller

​Skal du have tilladelse til oprensning af sø? Så kan vi hjælpe, og vi hjælper også gerne med oprensningen. Hos Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S har vi stor ekspertise med pleje af søer, vandhuller, vandløb og lignende.

Som entreprenørfirma arbejder vi for både virksomheder og kommuner, og vi har altid fokus på at få tilfredse kunder. Derfor kan du forvente professionel rådgivning, høj kvalitet og god service. Vi udfører naturpleje i blandt andet Slangerup, Hillerød, Frederikssund og andre steder i hele Danmark.

Vi står gerne for både rådgivningen
​og oprensningen

​Søer og vandhuller, som er på 100 kvadratmeter eller større, er omfattet af § 3 i naturbeskyttelsesloven, hvis de rummer naturligt plante- og dyreliv. Eventuelle tilstødende vådområder indgår i det beskyttede areal. 

Bemærk, at arealet sagtens kan være beskyttet, selvom det ikke fremgår af Danmarks Miljøportals Arealinformation.

Vi tilbyder vejledning i forbindelse med tilladelse til oprensning af sø eller anden form for vandhul. Samtidig tilbyder vi at varetage selve oprensningen. Vi har 25 års erfaring med alle former for naturpleje, og vi råder over dygtige maskinførere og en alsidig maskinpark. Dermed kan vi hjælpe med alle typer oprensningsprojekter.

Få mere information om tilladelse til
​oprensning af sø

​Kontakt os gerne, hvis du ønsker råd og vejledning i forbindelse med tilladelse til oprensning af sø. Vi tager gerne en snak om § 3 i naturbeskyttelsesloven.

Måske spørger du dig selv: Hvad koster oprensning af sø? Vores priser for oprensning afhænger blandt andet af størrelsen på søen eller vandhullet. Det har også en betydning, hvis der er slam, som skal sendes til deponi. Kontakt os for at høre nærmere og for at få et uforpligtende tilbud med en god pris.

Skriv til os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt din lokale entreprenør i dag

Du skal aldrig tøve med at kontakte vores entreprenør hvis du har spørgsmål til ydelser, priser eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.


Ring til dit lokale entreprenørfirma på telefon 40 41 01 87 eller send en e-mail til dan@lillegravko.dk. Det er også muligt at udfylde kontaktformularen, hvis du ønsker det.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med dit entreprenør- og/eller anlægsarbejde.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

​Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S

Bøllemosevej 24, Uvelse, 3​550 Slangerup

Få navigation på Google Maps

CVR: 26115345​

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 41 01 87

E-mail: dan@lillegravko.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.