Tilladelse til oprensning af sø, vandhul eller lignende

Vi har stor ekspertise med pleje af
​søer og vandhuller

​Skal du have tilladelse til oprensning af sø? Så kan vi hjælpe, og vi hjælper også gerne med oprensningen. Hos Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S har vi stor ekspertise med pleje af søer, vandhuller, vandløb og lignende.

Som entreprenørfirma arbejder vi for både virksomheder og kommuner, og vi har altid fokus på at få tilfredse kunder. Derfor kan du forvente professionel rådgivning, høj kvalitet og god service. Vi udfører naturpleje i blandt andet Slangerup, Hillerød, Frederikssund og andre steder i hele Danmark.​

​Vi står gerne for både rådgivningen ​og oprensningen

​Søer og vandhuller, som er på 100 kvadratmeter eller større, er omfattet af § 3 i naturbeskyttelsesloven, hvis de rummer naturligt plante- og dyreliv. Eventuelle tilstødende vådområder indgår i det beskyttede areal.

 

Bemærk, at arealet sagtens kan være beskyttet, selvom det ikke fremgår af Danmarks Miljøportals Arealinformation.

Vi tilbyder vejledning i forbindelse med tilladelse til oprensning af sø eller anden form for vandhul. Samtidig tilbyder vi at varetage selve oprensningen. Vi har 30 års erfaring med alle former for naturpleje, og vi råder over dygtige maskinførere og en alsidig maskinpark. Dermed kan vi hjælpe med alle typer oprensningsprojekter.

Få mere information om tilladelse til
​oprensning af sø

​Ring gerne til os, hvis du ønsker råd og vejledning i forbindelse med tilladelse til oprensning af sø. Vi tager gerne en snak om § 3 i naturbeskyttelsesloven.

Måske spørger du dig selv: Hvad koster oprensning af sø? Vores priser for oprensning afhænger blandt andet af størrelsen på søen eller vandhullet. Det har også en betydning, hvis der er slam, som skal sendes til deponi. 

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores facebook, hvor vi løbende poster 

billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

​Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S

Bøllemosevej 24, Uvelse, 3​550 Slangerup

Få navigation på Google Maps

CVR: 26115345​

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 41 01 87

E-mail: info@lillegravko.dk

Telefontider

DØGNVAGT

Mails besvares hurtigst muligt