Naturbeskyttelsesloven paragraf 3 – vejledning og pleje

Har du et eller flere områder, der er beskyttet af naturbeskyttelsesloven paragraf 3? Så kan vi hjælpe med vejledning og naturpleje. Hos Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S har vi specialiseret os i pleje af søer, moser, ferske enge, strandenge, heder, overdrev og vandløb.

Vi servicerer virksomheder og kommuner i blandt andet Slangerup, Frederikssund og Hillerød samt alle andre steder i hele Danmark. Vi lægger vægt på tilfredse kunder, og derfor kan du altid forvente professionel rådgivning, god service og høj kvalitet samt fokus på at beskytte naturen.

Vi vedligeholder paragraf 3-beskyttede naturområder

​Et område kan være omfattet af naturbeskyttelseslovens paragraf 3, hvis det alene eller i sammenhæng med andre områder udgør minimum 2500 kvadratmeter. 

Dog minimum 100 kvadratmeter for søer. Området kan sagtens være paragraf 3-beskyttet, selvom det ikke fremgår af Danmarks Miljøportals Arealinformation og dermed ikke er registreret.

Vi tilbyder pleje af beskyttet natur såsom:

  • Slagleklipning med opsamler
  • Etablering af spanger i vådområder
  • Klipning af græs og siv i vådområder
  • Oprensning af sø, vandhulog lignende
  • Anden pleje efter naturbeskyttelsesloven paragraf 3

Vi har 30 års erfaring med alle former for naturpleje. Vores gartnere og maskinførere står klar til at hjælpe dig med dit naturplejeprojekt eller dit anlægsarbejde, og det er uanset opgavens type og størrelse.

Hør mere om pleje efter naturbeskyttelsesloven paragraf 3

​Ønsker du vejledning om naturbeskyttelsesloven paragraf 3, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for pleje af beskyttet natur. Vi står klar med råd og vejledning, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores facebook, hvor vi løbende poster 

billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

​Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S

Bøllemosevej 24, Uvelse, 3​550 Slangerup

Få navigation på Google Maps

CVR: 26115345​

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 41 01 87

E-mail: info@lillegravko.dk

Telefontider

DØGNVAGT

Mails besvares hurtigst muligt