Vedligeholdelse af grønne områder
​med de rette kompetencer og maskiner​

Hos Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S har vi over 24 års erfaring inden for bl.a. vedligeholdelse af grønne områder, som vi udfører for virksomheder i f.eks. Hillerød, Frederikssund, Slangerup og andre omkringliggende områder.

Vi har et dygtigt team bestående af både gartnere og maskinførere, som har den rette erfaring og ekspertise til at sikre, at du får udført din opgave til perfektion. Det gælder, uanset om der er tale om vedligeholdelse af grønne arealer eller arbejde i vådområder, der er svære at komme til.

Vi lægger stor vægt på altid at blive færdige med opgaven til den aftalte tid og pris, ligesom det er vigtigt for os, at vores kunder bliver tilfredse med det udførte arbejde.

Vi tilbyder ukrudtsbekæmpelse med damp

Vi har en særlig maskine, der kan udføre ukrudtsbekæmpelse med damp. Maskinen kan køre på halvstore arealer. 

Dette begrænser udledningen af dampen, således at det kun er det ønskede areal, der bliver berørt. Takket være denne maskine kan vi mindske risikoen for brand i de tørre sommermåneder, og vi kan undgå brug af kemikalier.

​Kontakt os og få et godt tilbud på vedligeholdelse af grønne områder

Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere om vores arbejdsområder i forbindelse med pleje og vedligeholdelse af grønne områder, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud? Så skal du bare tage kontakt til vores entreprenørfirma.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 40 41 01 87, ved at skrive til vores e-mail tilbud@lillegravko.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din vedligeholdelse af grønne områder.

Skriv til os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt din lokale entreprenør i dag

Du skal aldrig tøve med at kontakte vores entreprenør hvis du har spørgsmål til ydelser, priser eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.


Ring til dit lokale entreprenørfirma på telefon 40 41 01 87 eller send en e-mail til dan@lillegravko.dk. Det er også muligt at udfylde kontaktformularen, hvis du ønsker det.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med dit entreprenør- og/eller anlægsarbejde.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

​Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S

Bøllemosevej 24, Uvelse, 3​550 Slangerup

Få navigation på Google Maps

CVR: 26115345​

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 41 01 87

E-mail: dan@lillegravko.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.