Naturbeskyttelsesloven paragraf 3 – vejledning og pleje

Har du et eller flere områder, der er beskyttet af naturbeskyttelsesloven paragraf 3? Så kan vi hjælpe med vejledning og naturpleje. Hos Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S har vi specialiseret os i pleje af søer, moser, ferske enge, strandenge, heder, overdrev og vandløb.

Vi servicerer virksomheder og kommuner i blandt andet Slangerup, Frederikssund og Hillerød samt alle andre steder i hele Danmark. Vi lægger vægt på tilfredse kunder, og derfor kan du altid forvente professionel rådgivning, god service og høj kvalitet samt fokus på at beskytte naturen.

Vi vedligeholder § 3-beskyttede naturområder

​Et område kan være omfattet af naturbeskyttelseslovens § 3, hvis det alene eller i sammenhæng med andre områder udgør minimum 2500 kvadratmeter. 

Dog minimum 100 kvadratmeter for søer. Området kan sagtens være § 3-beskyttet, selvom det ikke fremgår af Danmarks Miljøportals Arealinformation og dermed ikke er registreret.

Vi tilbyder pleje af beskyttet natur såsom:

  • Slagleklipning med opsamler
  • Etablering af spanger i vådområder
  • Klipning af græs og siv i vådområder
  • Oprensning af vandløb, søer og lignende
  • Anden pleje efter naturbeskyttelsesloven paragraf 3

Vi har 25 års erfaring med alle former for naturpleje. Vores gartnere og maskinførere står klar til at hjælpe dig med dit naturplejeprojekt, og det er uanset opgavens type og størrelse.

Hør mere om pleje efter naturbeskyttelsesloven paragraf 3

​Kontakt os gerne, hvis du ønsker vejledning om naturbeskyttelsesloven paragraf 3, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for pleje af beskyttet natur. Vi står klar med råd og vejledning, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud.

Skriv til os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt din lokale entreprenør i dag

Du skal aldrig tøve med at kontakte vores entreprenør hvis du har spørgsmål til ydelser, priser eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.


Ring til dit lokale entreprenørfirma på telefon 40 41 01 87 eller send en e-mail til dan@lillegravko.dk. Det er også muligt at udfylde kontaktformularen, hvis du ønsker det.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med dit entreprenør- og/eller anlægsarbejde.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

​Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S

Bøllemosevej 24, Uvelse, 3​550 Slangerup

Få navigation på Google Maps

CVR: 26115345​

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 41 01 87

E-mail: dan@lillegravko.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.